De Wiezoloop en de Diepe Hel Holterbergloop liep hij samen met zijn dochter. Gert Jan Bremmer, voeger bij Wildvank Gevelspecialisten, startte anderhalf jaar geleden met hardlopen, kocht met de 100+fit actie goede schoenen en hoopt dit jaar de Wiezoloop en de Rijsserbergloop uit te lopen!

Gert Jan: “Anderhalf jaar geleden ben ik gestart met hardlopen. Eerst op wat goedkopere schoenen. Met de 100+fit actie heb ik goede schoenen gekocht bij StepOne in Borne. Toen ben ik ook met mijn dochter gaan lopen. Ze liep al wat langer, eerst hield ik haar niet bij. Maar na regelmatig trainen waren we ongeveer even snel en besloten we om samen aan de Wiezoloop mee te doen. Onder één afspraak: samen uit, samen thuis!

Op de dag zelf was het wel even spannend, maar die spanning zakte al heel snel weg. Familie, vrienden en kennissen stonden langs de lijn om ons aan te moedigen. M’n dochter en ik liepen volgens afspraak tegelijkertijd over de finish.

In de zomermaanden ben ik vaak met m’n gezin in Nijverdal, op camping de Noetselerberg. Een hele mooie omgeving om hard te lopen. Zo kwamen mijn dochter en ik op het idee om de Diepe Hel Holterbergloop te doen. Ook die liepen we samen uit.

Ik heb nu last van een blessure, maar ik denk dat ik in maart weer langzaam aan kan beginnen met hardlopen. De Wiezoloop, tijdens de Wierdense Zomerfeesten, wil ik dit jaar weer graag lopen. Aan de Rijsserbergloop in juni wil ik ook mee doen!

Ik kijk er erg naar uit om weer te beginnen met hardlopen. Na een paar maand niet hardlopen, begin ik het echt te missen!”