In het kader van Ter Steege in Beweging organiseert Ter Steege een sportuurtje op de maandagmiddag van 17.00 – 18.00 uur. Dit sportuurtje wordt geleid door Antoine Pijffers, Personal trainer bij Work Fit.

Op maandag 4 februari was de aftrap. 25 medewerkers van de diverse werkmaatschappijen stonden vol goede moed te koukleumen in de parkeergarage van het hoofdkantoor aan de Reggesingel.
Maar al snel bracht de personal trainer daar verandering in. Na een korte warming-up waren sommige collega’s al aan het puffen en hijgen, een teken dat deze training een goede aanvulling is op het programma van Ter Steege in Beweging.

Na de warming-up gaf de trainer een uitleg over de verschillende onderdelen. Elk onderdeel duurde 1 minuut en de oefeningen werden uitgevoerd in duo’s.
Alle oefeningen konden op eigen niveau en tempo worden uitgevoerd, zodat iedereen, getraind of ongetraind, mee kon doen. Aan het einde van de training was elke spiergroep aan bod geweest.
Terwijl iedereen aan de slag ging, gaf de trainer aanwijzingen en tips.

Ik vond de training erg geslaagd en ga volgende week zeker weer mee doen. Alleen hoop ik dat mijn spieren dan wel volledig hersteld zijn. Maar daar ga ik wel vanuit!

Groetjes, Gerben Nijhuis