9  juni 2017; de vrijdag waarop het allemaal gebeurt. Het aftellen is gestart, de hartslag gaat omhoog, er ruikt zelfs al iemand naar zweet. De Rijsserbergloop kan beginnen!

Ook dit jaar stonden er weer veel teams in de Reginox-kleuren aan de start van de Rijsserbergloop. 3 teams durfden het aan zich voor de 10 kilometer aan te melden.  Voor de wedstrijd van 5 kilometer hadden zich maar liefst 5 teams voorbereid, waaronder enkele gastlopers. Het weer zat mee, het was zelfs wat aan de warme kant. Daardoor was er veel publiek aanwezig om alle deelnemers (bijna 1100 in totaal) aan te moedigen. De routes van zowel de 5 als de 10 kilometer voerden het lange lint met lopers enkele malen via de atletiekbaan richting de Brekeldlaan. Na enkele klimmetjes liep de route richting de beruchte Rijsserberg en via het keerpunt weer terug naar de doorkomst en finish op de baan. Een mooie, maar zware route. Gelukkig was het voor de meeste atleten een thuiswedstrijd en had menigeen al ervaring met dit parcours. Er sneuvelde dan ook menig persoonlijk record deze dag, en een van onze teams op de 5km behaalde zelfs een mooie derde plaats tussen de bedrijventeams!

Na deze mooie prestatie waren alle bedrijventeams welkom in de tent voor een lekker hapje en (enkele) drankjes. Alle competitiedrang werd overboord gegooid om zo gezamenlijk de avond tot een goed en gezellig einde te brengen. Tot volgend jaar!