Na de vrijwilligersactie met het timmeren in de werkplaats werd er gebrainstormd door de collega’s hoe we nog meer geld zouden kunnen ophalen voor het goede doel.

Het geval wil dat Eric ten Kattelaar, hoofd boekhouding, al jaren een snor heeft. De dames van de Apeldoornse vestiging hadden hem al diverse malen gevraagd wanneer deze er nou eens afgeschoren zou worden, maar Eric was er niet toe te verleiden. Tot………

…….tijdens een lunchpauze in de kantine het volgende idee werd geboren: Eric wilde zijn snor wel laten afscheren, maar niet voor minder dan € 100,–.

Dat lieten zijn collega’s zich natuurlijk niet nog een keer zeggen. Onmiddellijk werd een inzamelingsactie gestart en al heel snel was het benodigde bedrag bij elkaar gesprokkeld.  Op vrijdag 22 april moest de snor eraan geloven. Gelegenheidsbarbier Jan-Willem was degene die dit klusje heeft geklaard.

De dames vinden dat Eric er 10 jaar jonger op is geworden, maar daar is hijzelf nog niet zo van overtuigd. Het is dus nog maar de vraag of de snor voorgoed verleden tijd is.

Eric, enorm bedankt voor jouw spontane bijdrage om geld bijeen te brengen voor het goede doel! Een ontzettend sportief gebaar!