Bert-Jan Medema heeft mee gedaan aan de 100+fit actie. Met de actie kocht hij nieuwe schoenen en kwam hij weer in beweging.

Bert-Jan is medewerker bij onze Bouwmaat in Groningen. Na drie jaar heeft hij het sporten weer opgepakt met behulp van de 100+fit actie. Hij vertelt hoe hij de 100+fit actie heeft gebruikt om fit te worden.

“Dit jaar heeft Ter Steege een geweldige actie: de 100+fit actie. Met deze actie stimuleert Ter Steege je om fit te blijven, of te starten met sporten. Bij mij heeft dit gewerkt: ik ben gaan hardlopen/joggen! De € 100,- heb ik besteed aan een paar goede hardloopschoenen.

Het heeft drie jaar geduurd, voordat ik weer ben gaan sporten. Door deze kans van Ter Steege heb ik het hardlopen rustig opgepakt.

Dit is een uitgerekende kans om met roken te stoppen. Drie jaar geleden was ik gestopt, maar ik ben helaas weer begonnen. Tijdens deze stoppoging kwam ik veel kilo’s aan. Door deze actie probeer ik in beweging te blijven, rustig te stoppen met roken en niet teveel aan te komen.

Ik ga nu voor een gezondere levensstijl. Voor mijn gezin en zeker voor mijzelf. Een super actie! Geweldig dat Ter Steege dit alles stimuleert en mogelijk maakt voor iedereen.”

Doe jij ook mee aan de 100+fit actie? Download hier jouw declaratieformulier!