Wil jij ook een keer de stoute schoenen aantrekken of wil je jezelf verbeteren? Kom dan naar de infoavond over hardlopen op 23 februari 2016. Het belooft een nuttige en inspirerende avond te worden. In samenwerking met AV Rijssen vertellen wij beginnende en gevorderde hardlopers waar ze op moeten letten.

Naast ervaren trainers is ook een fysiotherapeut en een schoenenspecialist aanwezig. Je hoort hoe je verantwoord deze sport kunt oppakken of uitbreiden. Na de zinvolle informatie gaan we de baan op, dus kom uiteraard in je sportkleding.

Je bent ook van harte welkom als je je niet hebt opgegeven voor het onderdeel hardlopen of zelfs helemaal (nog) niet hebt opgegeven voor Ter Steege in Beweging.

Het is in ieder geval een unieke kans om eens kennis te maken met hardlopen en wie weet is dit net het laatste duwtje dat je nodig hebt!

Datum en tijd:
Dinsdag 23 februari van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur
Plaats:
Sportkantine AV Rijssen, Arend Baanstraat 107, 7461 DT Rijssen
Voor wie:
Medewerkers Ter Steege Groep
Kosten:
Gratis. Deelname op eigen risico.

Meld je aan vóór 17 februari door een mail te sturen naar info@tersteegegroep.nl of geef je op bij de kartrekker van je werkmaatschappij! Geef ook even aan of je beginner of gevorderd bent.