14 juni deden we met in totaal 69 collega’s mee aan de Reginox bedrijvenloop van de Rijsserbergloop. Naast collega’s uit Rijssen en omstreken kwamen Mathieu en Walter uit Rijswijk naar Rijssen om mee te doen.

In aanloop naar dit evenement hebben we een aantal trainingsloopjes in de directe omgeving van ons kantoor in Rijswijk gedaan, maar in het westen is alles vlak… In ons rondje zit welgeteld één brug, dus van voorbereiding op hoogtemeters is geen sprake.

Na de spits op de Nederlandse wegen vanuit Rijswijk getrotseerd te hebben, komen we bijna om 18.30 uur aan bij AV Rijssen, nog net op tijd dus om ons om te kleden, startnummer en chip op te halen en deze aan onze outfit te bevestigen.

Gelukkig zijn we nog op tijd voor de enthousiaste warming-up en de start, en we zijn weg. De warming-up was natuurlijk eigenlijk niet echt nodig, het was immers warm genoeg.

Walter en ik zitten in een gezellig team met Bastiaan Piksen en Arjan Moes. Tot aan de start een groepsfoto gemaakt en bijgepraat, maar daarna hebben we ze eigenlijk alleen nog van de achterkant gezien. Het was een mooie loop door een prachtig stuk Rijssen met veel afwisseling en… HEUVELS. We waren erg blij dat we de finish binnen het uur passeerden!

We zijn heel gastvrij ontvangen en hebben na afloop uitgebreid na kunnen praten met een groot aantal collega’s van Ter Steege Groep en hoewel het voor “West” de eerste keer was dat we hebben deelgenomen, voelde het voor ons alsof we er al jaren bij zijn!! We hopen er volgend jaar weer bij te mogen zijn, maar dan met een wat grotere afvaardiging.

We bedanken nogmaals iedereen voor de gastvrijheid en de organisatie van dit prachtige evenement op de geografisch-historische thuisbasis van de Ter Steege Groep.

P.S. Een beetje moe maar voldaan verliep de reis terug naar het westen gelukkig een stuk voorspoediger!

Mathieu Vlasveld en Walter Vermeulen namens Ter Steege Bouw Vastgoed West