Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg – Coevorden is hoofdsponsor van het Ter Steege Ballonfestival Hardenberg van donderdag 22 juni t/m zaterdag 24 juni 2017.

Op het feestterrein van het Ter Steege Ballonfestival aan de Vecht in Hardenberg vinden deze drie dagen allerlei feestelijke activiteiten plaats, zoals een speciaal feest voor mensen met een beperking en de Brunink Drakenbootraces. De oevers van de Vecht zullen op zaterdag 24 juni 2017 het decor zijn van deze drakenbootraces. Met name bedrijventeams zullen strijden om de Harry ten Brinke bokaal. De wedstrijden beginnen om 09.30 uur en rond 17.00 uur wordt de finale gevaren. Vanaf het grote terras op het evenemententerrein kan het publiek meegenieten en de teams aanmoedigen.

GEEF JE OP ALS DEELNEMER VOOR HET TER STEEGE BOUW VASTGOED TEAM !! Per team zijn 12 roeiers nodig, de inschrijving loopt inmiddels al, dus geef je op!! Aanmelden kan tot uiterlijk 19 april a.s. via e-mail: hardenberg@tsbouwvastgoed.nl Kosten deelname team zijn voor rekening van Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg bv.

Kijk ook op : http://www.ballonfestival-hardenberg.nl