Bij Reginox willen we gezonde en fitte collega’s. Om dat te kunnen bereiken hebben we met een aantal enthousiaste collega’s gebrainstormd, en besloten een enquête te maken om hierin ook onze collega’s te horen. Leuk is dat bijna iedereen deze enquête heeft ingevuld! Hieruit blijkt dat wij genoeg draagvlak hebben om een aantal leuke activiteiten per jaar te organiseren. We hebben ervoor gekozen drie sportieve activiteiten te organiseren. De drie meest populaire activiteiten die uit de enquête kwamen zijn:  hardlopen, wandelen en fitness. Dit zullen we dan ook gaan organiseren!

Eén van de eerste acties was aan te sluiten bij het jaarlijkse hardloopevenement ‘Rijsserbergloop’, waar wij als bedrijf sponsor van zijn. Om goed voorbereid aan de start te verschijnen besloten wij om met een aantal collega’s twee avonden samen te trainen. De laatste avond zullen wij het parcours van de 5 km gaan verkennen.  Hierdoor weten we zeker dat we scherp en fris aan de start verschijnen!

Met het wandelen willen wij meedoen aan een tocht zoals de Kennedymars in Haaksbergen. Deze tocht lopen met een aantal collega’s kan natuurlijk enorm leuk zijn! Als voorbereiding op de wandeltocht delen wij wandelschema’s uit.

Fitness was eveneens enorm populair in de enquête. Wij zijn druk bezig om hier iets leuks van te maken. Er is inmiddels contact met een fitnesscentrum. We verwachten binnenkort handen en voeten aan deze activiteit te kunnen geven.

Wij zijn trots op deze leuke en sportieve ontwikkelingen in ons bedrijf.