Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg – Coevorden is sponsor van de bedrijvenloop, onderdeel van de Grachtenloop Coevorden op 25 juni 2017.

Beginnende en gevorderde hardlopers kunnen dinsdag 4 april 2017 beginnen met de voorbereiding op de Grachtenloop 2017. Dan start in Coevorden op de locatie Oude Gracht, bij de rotonde Daler Allee, de training “Ren je Fit”. Het unieke van deze training is dat je samen met andere lopers wordt voorbereid op de Grachtenloop. Aan iedere loper wordt de mogelijkheid geboden om met “Ren je Fit” onder begeleiding van een gediplomeerde trainer van loopgroep Codac te trainen voor de Grachtenloop. Iedereen loopt op zijn eigen niveau. Het belangrijkste doel is het plezier aan het hardlopen. Natuurlijk is de prestatie belangrijk, maar het plezier om dit te bereiken is zeker net zo belangrijk. Met “Ren je Fit” brengen wij het doel, de prestatie, samen met het plezier om met elkaar te trainen. De training is gratis.

Bij deelname aan “Ren je Fit”mag je ook gratis deelnemen aan de Grachtenloop. Bovendien ontvangt elke deelnemer een mooi t-shirt. Daarnaast wordt een lezing verzorgd over bewegen en gezonde voeding. Kijk voor meer informatie en aanmelding: www.coevordergrachtenloop.nl

Gezamenlijk trainen voor de Grachtenloop kan nog steeds!

 

Op de foto: De flyers worden overhandigd aan Hans Kottrik (vestigingsmanager Coevorden) door Irma IJdens (voorzitter Coevorder Grachtenloop).