We zijn er trots op te kunnen melden dat de 200e deelnemer is ingeschreven voor Ter Steege in Beweging! Ontzettend gaaf om met zoveel medewerkers op 18 juni in beweging te komen! Nummer 200 is Ilon van der Aa, verkoopbegeleider bij Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg. Hieronder haar verhaal:

‘Lang nagedacht, doe ik wel of niet mee met Ter Steege in beweging. Eindelijk over de drempel blijk ik de 200e inschrijving te zijn.

Ik heb me ingeschreven voor 25 km mountainbiken. Zou graag 50 km fietsen maar fiets vast niet hetzelfde tempo als de heren. Bij de 25 km zag ik Karin Oude Roelink en Rita Vorkink staan. Hopelijk kan ik daarbij aansluiten.

Onlangs heb ik me ook opgegeven voor de Mergelheuvelland 2-daagse (2x 50 km). Hiervoor moet uiteraard getraind worden.
Hoe mooi is het om deze dag dan ook mee te pakken.

Ter Steege in beweging een leuk, goed en gezond initiatief om zoveel mogelijk medewerkers te laten bewegen. De combinatie van actief bezig zijn, gezellig samen zijn en dat ook nog eens voor een goed doel kan niet beter lijkt me zo.

Vanuit mijzelf bekeken, ik heb een zittend beroep en ik mag ook graag lekker eten. Beide dingen waarom ik wel moet sporten of ik het nu altijd even leuk vind of niet. Zojuist weer overstag gegaan voor een heerlijke “Ter Steege in beweging 200!” tompouce. Heel lekker maar niet goed. Moet ik die er ook nog af fietsen.’