Op 28 mei organiseerde Wim Nijkamp een info-avond over het thema wandelen. Een mooi thema onder de vlag van Ter Steege in Beweging!

Het bleek al snel dat Wim een gepassioneerd verteller is. Enthousiast vertelde hij over zijn eigen wandelingen in de weekenden en de vakanties. Aan de hand van een presentatie werden de aanwezigen geïnformeerd over hoe gezond wandelen is en dat dit een activiteit is die iedereen eenvoudig kan doen op zijn of haar eigen tijd. Wim vertelde over de opbouw van trainingsschema’s voor degenen die langere afstanden willen gaan lopen, of zelfs een wandelvakantie. Het belang van de juiste kleding, voeding en oefeningen werd op een leuke manier verteld.

Daarnaast waren er allerlei materialen uitgestald, wandelschoenen, sokken, rugtas, boekjes etc. Een boeiende en ook leerzame info-avond die werd afgesloten met een drankje en (gezond) hapje.

Dat bewegen gezond is, is bij iedereen ondertussen wel bekend. Wim gaat samen met ander collega’s van Reginox ook dit jaar weer meedoen aan de Airborne Wandeltocht, dit keer op zaterdag 1 september. Er zijn verschillende afstanden, dus voor iedereen de mogelijkheid om hieraan deel te nemen. Dit jaar zullen er meerdere collega’s van andere Ter Steege bedrijven bij hen aansluiten en wordt er een gezamenlijke activiteit van gemaakt. Er zijn ondertussen aanmeldingen voor alle afstanden!

Wil je meelopen met de Airborne Wandeltocht? Aanmelden kan via de kartrekker van jouw werkmaatschappij, of door het aanmeldformulier in te vullen op deze pagina!

Aanmelden kan helaas alleen als je bij een van de werkmaatschappijen van Ter Steege werkt.