Afgelopen zaterdag hebben twee sportieve dames van de woongroep ‘De Hagen’  meegedaan aan de Ladies Park Run.

Ter Steege in Beweging maakte het voor hen mogelijk om gratis en in een mooi tenue aan de start te verschijnen. Om 9:45 uur werden ze opgehaald en ze waren allebei best zenuwachtig. Marenda had zelfs nog helemaal geen sport kleren aan. Had ze er wel zin in? Ik twijfel. Romy had wel sportkleren aan, maar twijfelde of korte mouwen niet te koud zou zijn. Het zijn voor de sporter natuurlijk de standaard vragen. Hoe zal het gaan? Ga ik het wel halen? Krijg ik het niet te koud? Of krijg ik het veel te warm? Moet ik nog wat eten of juist niet? Help, Help Eduard, wat moet ik doen?

Vorig jaar ben ik gestart als personal trainer bij woongroep “De Hagen” met een aantal actieve deelnemers. Marenda is er elke training bij en slaat nooit over. Romy vind het te druk in de groep en traint voor zichzelf. Maar deze twee toppers hebben onder begeleiding van Willeke Ligtenberg de Lady’s Park Run uitgelopen. Marenda kon het zelfs zonder te wandelen en Romy was twee minuten sneller dan vorig jaar. Toppers.

Zo zie je maar weer: als je traint kun je alles bereiken.

Bedankt namens Fit met Ed voor de ondersteuning. Op naar de Rijsserbergloop!

PS: Lijkt het je leuk om ook een loper tijdens de Rijsserbergloop te begeleiden meld je dan aan als buddy bij mij: e.leusink@fitmeted.nl

Het is erg waardevol om te doen!

Groet, Eduard Leusink

Marenda’s Ladies Park Run

Hallo allemaal,

Ik heb meegedaan aan aan de Ladies Park Run in Rijssen. Dit heeft Eduard Leusink voor mij geregeld. Dat vind ik heel lief van hem. Hij heeft dit nu al voor de tweede keer gedaan voor ons (Woongroep De Hagen in Rijssen). Ik heb nu de 2,5 km gedaan, maar ik zou nog liever de 5 km doen. Dat heb ik vorig jaar ook gedaan met hulp van Eduard en zijn collega-sporters. Ze hebben ook heel goed hun best gedaan voor woongroep De Hagen in Rijssen. Eduard heeft nu een eigen sportgroep gemaakt voor mensen die niet naar een gewone sportschool kunnen, of er geen geld voor hebben. Dit vind ik heel fijn. Hij komt elke dinsdag of donderdag bij ons in de garage of bij het Parkgebouw.

Marenda Rosman

Romy’s Ladies Park Run

Ik vond de Ladies Park Run erg leuk. Vooral dat andere mensen je aanmoedigen langs de kant. Een leuk en gezellig sfeertje. Het geeft je voldoening en je kunt je hoofd leeg lopen na drukke dagen. Ter Steege, bedankt dat jullie ons wilden sponsoren met de Ladies Park Run.

Groet, Romy