In het weekend van 2 en 3 februari 2019 werd opnieuw de Midwintermarathon in Apeldoorn georganiseerd.  De Midwintermarathon is het oudste Nederlandse hardloopevenement. Het is een prachtig parcours dat begint en eindigt op de “Koninklijke” Loolaan. De organisatie is geheel in handen van vrijwilligers.

Edwin Pastoor heeft de Asselronde gelopen. Een mooie loop van 25 kilometer door de bosrijke omgeving van Apeldoorn en Hoog Soeren en over de mooie heidevelden van Assel. Hij heeft een prachtige tijd neergezet: 2 uur, elf minuten en 57 seconden. Klasse gedaan!

Emiel Arfman heeft zijn beste beentje voorgezet op de 10 Engelse mijl, een afstand van 16,1 km door de bossen rondom Apeldoorn. Ondanks dat hij niet geheel fit was en behoorlijk verkouden heeft hij het prima gedaan. Hij kwam over de finish in 1 uur, 22 minuten en 22 seconden. Ook al zo’n goede prestatie. Heel goed gedaan!

Edwin en Emiel hebben allebei een topprestatie geleverd. Het spreekt voor zich dat we daar trots op zijn.

Op de Acht van Apeldoorn kwamen Johnny Gerritsen, Didrich Jansen, Ronald Puts, Age Smit, Eric van Surksum en Marion Keizer-Morgenland in actie. Een hardloopparcours van 8 kilometer. Het was weer een feestje om dit parcours te lopen met diverse muziekbands langs het parcours. De vele aanmoedigingen van de toeschouwers waren hartverwarmend. De sfeer was fantastisch. Bij de finish ontvingen alle deelnemers een welverdiende medaille.

Alle lopers zijn gefinisht, de een sneller dan de ander, maar het meedoen is belangrijker dan winnen. In de einduitslag is het team terug te vinden op de 32e plaats. Een keurig resultaat, er deden totaal 51 bedrijventeams mee. Super gedaan!

Opnieuw waren er enthousiaste collega’s langs het parcours om de lopers aan te moedigen! Top dat zij langs de kant stonden om iedereen toe te juichen. Namens alle lopers ontzettend bedankt voor de support!

In 2020 vindt De Midwintermarathon Apeldoorn plaats op 1 en 2 februari met onder andere de Acht van Apeldoorn (acht kilometer), De Kroondomein Het Loo Marathon trail (42 kilometer), de Assel Ronde (25 km) en de mini marathon (10 Engelse mijl). Op naar een nieuwe uitdaging!