Zaterdag 14 januari 2017 stonden bij Discotheek Lucky alle vrijwilligers van Raab Karcher Rijssen, Lucky en Trisport klaar om de eerste 35 fietsers te verwelkomen. 10 collega’s van Reginox en Ter Steege Bouw Vastgoed deden mee om namens Ter Steege in Beweging dit goede doel zowel in deelname als in donatie te steunen.

De sportievelingen konden zich laten aanmoedigen door familie en vrienden. Spinning in een omgeving waar de muziek en lichten de boventoon voeren, was voor veel deelnemers een geweldige ervaring.

Op de vraag van initiatiefnemer Eddy Rouwendal of Ter Steege in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen mee wilde doen, was het antwoord snel klaar. Uiteraard, fietsen voor een goed doel en in een flitsende omgeving was geweldig en een mooie uitdaging. Op de dag zelf waren ze er dus allemaal, en ook de jonge generatie heeft zijn steentje bijgedragen tot het succes van dit event. Na één uur fietsen waarbij de deelnemers werden aangespoord door de dreunende beats en knallende rocktonen, was het uitblazen en kon men voldaan van de spinningbike afstappen. Een ervaring rijker, waarbij er nog gezellig aan de bar onder het genot van een frisdrank werd nagepraat.

Namens alle deelnemende fietsers, sponsoren en vrijwilligers mocht Lianne Booijink (Manager Ronald McDonaldhuis Zwolle) een cheque in ontvangst nemen van € 10.300,-!

Respect voor Eddy en alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt!