In september en oktober trok een groep collega’s van De Vree en Sliepen er samen op uit. Op vrijdag, na werktijd, pakten ze de mountainbike en fietsten ze een rondje over de Amerongseberg. Nu hebben ze een winterstop tot het weer wat langer licht is, maar voorman Rudy pakt nog regelmatig zijn mountainbike.

Met in totaal zes collega’s fietsten ze drie keer de mountainbike route van Amerongen. Een afwisselende route van 18 kilometer door de bossen en heide van de Utrechtse Heuvelrug. De route kent hoogteverschillen tussen de 8 tot en met 69 meter boven NAP. Een mooie fietsroute dus.

Rudy werkt sinds een jaar bij De Vree en Sliepen in Tiel. Hij wilde graag wat meer bewegen naast zijn werk en zijn nieuwe collega’s beter leren kennen. Hij besloot daarom mee te doen aan het mountainbiken op vrijdagmiddag. Hij wist de eerste keer nog niet of hij het leuk vond, maar werd er na de eerste keer zo enthousiast van, dat hij besloot zelf een mountainbike te kopen.

Hij fietst nu 1 á 2 keer in de twee weken een stuk met een goede vriend van hem. En als in het voorjaar het mountainbiken weer opgepakt wordt, doet hij zeker mee!