Samen duurzaam bewegen

Met veel enthousiasme recyclen wij onze Ter Steege dag die op 20 mei niet door kon gaan. Wij nodigen jullie dan ook graag uit op de nieuwe datum woensdag 31 augustus 2022. We vinden het ontzettend leuk om jou te kunnen verwelkomen op deze dag! Op deze pagina vind je meer informatie en kun je je aanmelden.

André Kuipers vloog met het ruimtestation 16 keer per dag een rondje om de aarde. Grenzen tussen landen zijn vanuit de ruimte niet zichtbaar. Wél zichtbaar vanuit de ruimte is dat wij wonen op een kleine bol in een groot, donker heelal; de aarde is in feite zelf een ‘ruimteschip’ met beperkte voorraden. Op woensdag 31 augustus 2022 trapt André Kuipers de middag af met zijn inspirerende verhaal en staan we graag samen met jou stil bij de duurzaamheidsopgave. Natuurlijk komen we samen ook in beweging en pakken we de fiets of maken we een mooie wandeltocht. Én je kunt nu ook kiezen voor een tennisclinic of padelclinic onder begeleiding van een professionele trainer.

Ik meld mij aan*

Het programma

Je wordt om 12:30 uur verwacht bij Parkgebouw Rijssen. Er staat een broodje en wat te drinken voor je klaar. Daarna neemt André Kuipers je mee de ruimte in. Hij vertelt over zijn ervaringen en wat hij zag vanuit het heelal. Vanaf 16:30 uur sluiten we de dag gezellig af met eten en drinken.

In beweging

Wij houden wel van wat beweging en komen op 31 augustus dan ook graag in actie. Je kunt je aangemeld voor één van onderstaande mogelijkheden:

  • Wielrennen;
  • Mountainbiken (recreatief en sportief);
  • Wandelen (+/- 8 kilometer);
  • Fietstocht met elektrische fiets;
  • Tennisclinic of padelclinic;

Ga je wielrennen of mountainbiken? We bieden deze activiteiten aan op verschillende niveaus/snelheden. Dit geef je aan op het aanmeldformulier.

Nog nooit van padel gehoord? Padel is één van de snelst groeiende sporten ter wereld. Een sport die zich het best laat omschrijven als een combinatie tussen tennis en squash. Kijk hier voor een leuke impressie.

Kun of wil je niet mee doen aan een van bovenstaande activiteiten? Wij bieden een leuk alternatief.

Ik meld mij aan*

*Aanmelden kan tot 6 juli 2022.

Fietsen

Heb je gekozen voor wielrennen of mountainbiken dan ben je ingedeeld op het niveau/snelheid die is aangegeven tijdens het aanmelden. Neem je eigen (wielren-, mountainbike- of tour-)fiets mee of wanneer je hebt aangegeven deze niet mee te kunnen brengen dan staat deze voor je klaar.

Geen eigen fiets?

Let op: heb je gekozen voor fietsen (wielrennen, mountainbiken of e-fietsen) en heb je geen eigen fiets? Kom dan om 12.00 uur, zodat we je fiets kunnen afstellen naar jouw wens. 

Kledingadvies

Ga je wielrennen, mountainbiken, tennissen of padellen? Kom dan direct in sportkleding. Na de activiteiten is er een mogelijkheid om je te douchen en om te kleden.

Ga je wandelen of toerfietsen kom dan in vrijetijdskleding.

Routebeschrijving

De locatie van de Ter Steege Samen Duurzaam Bewegen Dag is Parkgebouw Rijssen.

Parkgebouw Rijssen
Oosterhofweg 49
7461 BT Rijssen

Locatie via Google Maps

Meer weten?

Heb je nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact op met Rita Vorkink van Ter Steege Holding via 0548 – 53 32 15 of via info@tersteegegroep.nl.

We hebben er ontzettend veel zin in! Tot 31 augustus!

Fitste bedrijf van Twente