De gemeente Rijssen-Holten heeft in het najaar op de Habito bedrijvenbeurs gestaan. Met deze stand lieten ze zien dat ze het belangrijk vinden om aandacht te schenken aan de gezondheid en fitheid van mensen. Voor ondernemers is het belangrijk hiervoor aandacht te hebben richting hun personeel. Immers, werknemers moeten langer doorwerken en dan is vitaliteit en fitheid van groot belang.

Als afsluiting van de sportieve dagen heeft de gemeente samen met het zwembad het bedrijfsleven een vervolgaanbod gedaan. Ze bieden bedrijven een bedrijfszwemabonnement aan voor hun werknemers bij zwembad De Koerbelt in Rijssen en het buitenbad Twenhaarsveld in Holten.  Vaak wordt in aanloop op de triatlon of een ander evenement veelvuldig samen getraind in het zwembad. Voor zowel het bedrijf als de werknemers een prachtige faciliteit.

Ter Steege in Beweging heeft 5 bedrijfsabonnementen voor 1 jaar besteld. Inmiddels hebben collega’s van Reginox, Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen en Ter Steege Holding laten weten hiervan gebruik te willen maken. De verkregen kaartjes zijn niet op naam, maar kunnen onder de medewerkers rouleren.

Een sportief begin voor het nieuwe jaar!