Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn kreeg een opdracht voor het maken van 4 bloembakken en 2 tafels voor het penthouse (kantine) van het hoofdkantoor in Rijssen. Na overleg met de directie is besloten om dit in te zetten voor de 2 goede doelen van Ter Steege in Beweging. Daarna ging het balletje rollen, werd geïnventariseerd hoeveel collega’s zich belangeloos wilden inzetten, kocht Dinant Spenkelink het hout in en zorgde Bertus v/d Hoek, chef van de werkplaats, ervoor dat het meeste materiaal gereed lag. Op donderdagmiddag-/avond 14 april is een groot aantal enthousiaste collega’s in touw gekomen om een deel van de opdracht te realiseren, namelijk de 4 bloembakken.

Om goed te kunnen presteren, werd eerst de inwendige mens verzorgd met pizza. Daarna moesten de vrijwilligers vol aan de bak, onder het toeziende (kritische) oog van Bertus. Er werd geschuurd, geschaafd, geboord en getimmerd. Dat gebeurde allemaal met heel veel plezier. Met als resultaat aan het einde van deze workshop 4 bloembakken.

Voor collega Ronald Puts werd ook nog een bloembak gemaakt. De opbrengst hiervan komt tevens ten goede van de goede doelen.

Als afsluiting werd er gezamenlijk nog een pilsje gedronken, waarna iedereen moe maar voldaan huiswaarts ging.

Alle vrijwilligers super bedankt voor jullie inzet!