Het aftellen is begonnen:
  • 000 Dagen
  • 00 Uren
  • 00 Minuten
  • 00 Seconden

Ter Steege in Beweging Festival

Afgelopen zaterdag organiseerden we het Ter Steege in Beweging Festival bij Outdoors Holten. Een dag vol sport, spel en beweging voor onze medewerkers en hun gezinnen.

Fit en vitaal

“Een fantastische dag vol sportiviteit en gezelligheid,” zo kijken we terug op deze energieke dag, waar in totaal maar liefst 500 mensen aan deelnamen.

En wat waren we verrast door de enorme opkomst! Gaaf om te zien hoe iedereen plezier beleefde aan de sportieve en gezellige activiteiten! Dankzij jullie werd die dag een succes. Kartrekkers, deelnemers, vrijwilligers, meedenkers, opruimers, etc. zeer bedankt!

Gezelligheid

Zoals jullie hebben gemerkt: zaterdag was niet alleen voor de echte fanatiekelingen. Het draaide ook om de gezelligheid. Deelnemers konden op elk niveau sporten. Van wielrennen tot paardenmennen en van wandelen tot mountainbiken.

Geniet van de aftermovie voor een mooie terugblik!

Bekijk hier de foto’s die zijn gemaakt!

Goede doelen

Aan het evenement waren een aantal goede doelen verbonden. Onze collega’s Ina Beltman van Schoenendoosactie Open Hof, Maryna Kuchmenko van Stichting De Welle (activiteiten voor Oekraïense vluchtelingen) en Wim Nijkamp van stichting Het Passion (opvang voor dak- en thuisloze verslaafden) mochten een cheque in ontvangst nemen.

Graag tot ziens en nogmaals dank voor jullie inzet!

Laatste nieuws