De Rijsserbergloop, wat een spektakel! 15 weken heb ik naar deze prachtige loop toegewerkt samen met de mede deelnemers aan de clinics en de trainers van de atletiekvereniging Rijssen. Dat heeft echt het verschil gemaakt. In die weken ben ik van 3 meter hardlopen naar 5 kilometer gegaan. Nog geen jachtluipaard maar zeker geen schildpad meer. Toch een beetje winst! Daarom wil ik de trainers nogmaals bedanken voor de inzet en goede begeleiding!

Maar 8 juni was het toch echt zover. Daar stond ik dan, aan de start met het team van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn. De hele sfeer rondom de start was geweldig! Leuke muziek en luid gejuich van het publiek gaven gelijk veel energie dus ik ging lekker van start! 5 kilometer klinkt misschien niet als een grote uitdaging, maar dat was het nog wel. Natuurlijk had ik de nodige voorbereiding wel gehad maar de route blijft vals. Het is zeker een bergloop. Maar uiteindelijk kwam de finish inzicht en met de mooie tijd van 34:31 ben ik zeer tevreden! Daarna gezellig nagenieten met de collega’s!

Volgend jaar wil ik weer meedoen met de Rijsserbergloop. Ik wil de organisatoren en alle betrokken ook erg bedanken voor alle inzet! Het evenement was top! Maar voordat het zover is ga ik eerst voor een rematch op de midwinter marathon in Apeldoorn.