Veelgestelde vragen

Hoe laat moet ik aanwezig zijn? 

Meld je uiterlijk 30 minuten voordat jouw activiteit start bij het aanmelden & informatie punt. Hier ontvang je alle benodigde informatie en jouw sportshirt. Zorg ervoor dat je minimaal 15 minuten voordat jouw activiteit start omgekleed op de juiste locatie staat. 

Waar kun je je omkleden?

Dichtbij het festivalterrein zijn toiletten en douches. Op dit sanitairveld komt ook een tent waarin je je kunt omkleden. Kom zoveel mogelijk in sporttenue. Je Ter Steege shirt ontvang je bij het aanmelden.

Kan ik mijn sporttas en kostbare spullen ergens kwijt?

Ja, die kun je inleveren bij het informatiepunt. Kostbare spullen is op eigen risico. Het informatiepunt is doorlopend bemand tot 19.00 uur.

Hoe weet ik in welke groep ik ben ingedeeld als er meerdere starttijden zijn? 

De deelnemers van de activiteiten paardenmennen, klimmen en boksen ontvangen allemaal een mail met de starttijd waarop ze verwacht worden. 

De activiteit van mijn partner start eerder dan mijn activiteit. Wat kan ik in de tussentijd doen? 

De locatie is omgetoverd tot een heel gezellig festivalterrein waar je je prima kunt vermaken. Op dit terrein zijn ook veel activiteiten. Je kunt natuurlijk collega’s aanmoedigen bij bijvoorbeeld het beachvolleyballen of klimmen. Of je kijkt bij de kidsactiviteiten. 

Kan ik van tevoren de fietsroute al ergens vinden? 

Ja, de fietsroutes staan op deze pagina. Via een QR-code ga je naar Google-maps waar jouw route is te vinden. 

Wat is er geregeld voor de kinderen? 

De kidsactiviteiten voor de groep van 7-12 jaar zijn van 14.00 tot 16.00 uur. Voor de kleintjes van 0-7 jaar is er een speeltuin, springkussen, schminken en nog veel meer leuks. Daar kunnen de oudere kinderen zich ook nog prima vermaken. 

Ik doe mee aan een activiteit en deze start eerder dan de kidsactiviteit, wat kunnen mijn kinderen in de tussentijd doen? 

Voor de kinderen van 0-7 jaar zijn de ouders zelf verantwoordelijk. We hebben voor de groep van 7-12 jaar vrijwilligers voor kinderopvang geregeld. Als dat voor jouw kinderen nodig is, geef dit door bij het punt van de kidsactiviteiten aan één van onze vrijwilligers. Je kunt ze herkennen aan het Ter Steege in beweging t-shirt. 

Kan ik mij omkleden en douchen op het terrein? 

Ja, er zijn douches en omkleedruimtes aanwezig.  

Kan ik overdag ook eten en drinken krijgen? 

Er is volop water en ook fruit te krijgen op het terrein. Lekker voor na het sporten. Vanaf 16.30 uur gaan we eten en drinken in festivalsfeer! 

Bij wie moet ik mij aanmelden? 

Meld je bij binnenkomst bij het informatie- en aanmeldpunt. Daar ontvang je alle informatie en je sportshirt. 

Hoe gaat het als ik eerder incheck dan mijn partner en/ of kinderen? 

Geef dit door bij het aanmeldpunt. Wij bewaren dan jouw tasje voor je familieleden die later komen. 

Ik heb een dieet. Is daar rekening mee gehouden?

Ja, de foodtrucks op het terrein hebben rekening gehouden met alle soorten diëten. Geef je dieet door, voordat je iets besteld bij de foodtruck. Zij zorgen ervoor dat je het juiste eten krijgt.